Request Corner

BF

Next Request Project BF ( Bestfriend or Boyfriend)

Requested from chanaddict

Sincerely,

eship_L

6 responses to “Request Corner

  1. AAAAAAAAAAA *histeris beneran* gomawo so much min!!! /tiba tiba gatau mau ngomong apa/ /kasih sehun aja deh/ /peluk erat/

    Like

    • hahha iya iya…tpi tunggu GND nya tamat dulu yah…baru author mulai ngetik ff ini🙂 hehe….
      hhaha gak ush ngomong apa” cukup berikan sehun pada author😀 kekek

      Like

  2. thor aku minta PW nya my nampyeon stranger dong yg part ke 3. soalnya aku cek ke twitter sama page fbnya gabisa dibuka. sms ke nomor telponku aja ^^ nih 085312932400 klo email aku lgi gabisa dibuka

    Like

COMMENT FOR WHAT YOU HAVE BEEN READ!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s